Boekpresentatie ‘De Huls, Va doe bis noe’

Auteur Al Kerckhoffs zal op woensdag 14 december a.s. om 20 uur zijn boek ‘De Huls, Va doe bis noe’ presenteren in Cultureelcentrum De Klimboom, Doctor Ottenstraat 46 in Simpelveld. Tijdens de presentatie neemt Hulzenaar Al Kerckhoffs u mee in het tot stand komen van het boek en zijn speurtocht naar de vele verhalen, herinneringen en anekdotes die in zijn boek zijn opgenomen.

In het in samenwerking met Heemkundevereniging De Bongard uitgegeven boek, beschrijft Al Kerckhoffs de geschiedenis van de Huls van de Romeinse tijd tot en met de 21ste eeuw waarbij de nadruk op de recente geschiedenis ligt. Rode draad hierin vormen de persoonlijke herinneringen van de schrijver en (oud) Hulzenaren. Het rijk geïllustreerde boek is daarmee een verzameling van verhalen met ‘feiten’ zoals die in de herinneringen liggen en zeker geen wetenschappelijk werk.

Tijdens de voorinschrijving hebben zich al ruim 300 mensen aangemeld voor dit nieuwe boek over de Huls. Direct na de presentatie is tegen contante of pinbetaling voor de voorinschrijvers het boek te verkrijgen in onze boekenstand voor €30,-. Mocht u niet hebben vooringeschreven kunt u, zolang de voorraad strekt, eveneens het boek na de presentatie ter plekke kopen. Mocht u de boekpresentatie niet kunnen bij wonen, is het boek – uitsluitend tegen contante betaling – vanaf 15 december a.s. op de volgende adressen af te halen: Baan 52 in Bocholtz of Dr. Schweitzerstraat 4 in Simpelveld.

Iedereen is van harte welkom tijdens de boekpresentatie. Toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Heemkundevereniging De Bongard Simpelveld-Bocholtz