Wandeling Jacobusroute Bocholtz

Beste wandelaar van de Jacobusroute, Wandelen is gezond en ontspannend, zeker als dit gebeurt in een aansprekende omgeving.
Wij nodigen u graag uit om te genieten van de prachtige vergezichten, van het golvend landschap en van ons cultuur-historisch erfgoed.
Het is dan ook de moeite waard om tijdens uw “blauwe tegeltocht” de beschrijvende tekst ervan te lezen en “uit”-stapjes te maken naar de vele bezienswaardigheden die erin vermeld staan en waarnaar verwezen wordt.
Ook na afloop van de wandeling is het goed vertoeven in Bocholtz en Simpelveld. Wij zien u graag nog een keertje terug om “stoom af te blazen” in onze mooie gemeente. Geniet van de rust en de ruimte die Bocholtz u te bieden heeft.
Namens het Gemeentebestuur van Simpelveld wens ik u veel wandelgenot en belevingsplezier toe.

Download wandelroute: Jacobusroute Bocholtz